Békéscsaba belvárosában 1990 óta működő üzletünkön kívül immár az interneten is válogathat arany, ezüst és köves ékszer választékunkból. Ezen kívül tájékozódhat ékszerjavítással, és egyéb szolgáltatásainkkal kapcsolatban is.

Forgalmazunk különböző arany, ezüst, féldrágaköves, vagy akár valódi köves ékszereket. Megtalálhatók választékunkban az egyedi ékszerek is.

Választékunkban megtalálhatók még hazai és külföldi gyártók kiváló minőségű arany és ezüst termékei, a legegyszerűbbektől az egyedi ékszerekig. Igyekszünk megfelelni a legeltérőbb igényű és ízlésű megrendelők és vásárlók elvárásainak is.

Az ékszerek javítását több, mint három évtizedes szakmai tapasztalatával helyben végezzük, hogy a már akár menthetetlennek tűnő kopott, szakadt, hiányzó kövű darabnak is vissza tudjuk adni eredeti ragyogását. A javítást csak akkor vállaljuk el, ha garanciát tudunk adni a munkánkra. Ennek a hozzáállásnak köszönhetően sok a visszatérő, elégedett vásárlónk és megrendelőnk.

A már valóban menthetetlen ékszerek helyett segítünk - a legkedvezőbb törtarany beszámítással - újat választani, vagy megtalálni a megfelelő ékszert.

Munkánk fontos részét képezi az intézmények, cégek által megrendelt jubileumi ékszerek - gyűrűk, kitűzők, medálok – elkészítése. Ezeket megrendelőink igényeinek megfelelően tervezzük meg, és a határidők pontos betartásával, a megszokott minőséget biztosítva adjuk át, a kért logókkal, évszámokkal megvésve, a kívánt színű igényes dobozban, csomagolva.

Forgalmazunk még különböző arany és ezüst ékszerek tisztítására szolgáló készítményeket is, de szívesen adunk tanácsot - akár e-mailban is – az ékszerek otthoni tisztításának módszereire is. Bátran forduljon hozzánk ékszerekkel kapcsolatos kérdéseivel!uzlet thumb

Belvárosi ékszerboltomban sok szeretettel várjuk
régi és leendő vásárlóinkat, megrendelőinket !

Benedek Alíz ötvösmester

Üzlet/átvevőhely: Békéscsaba Munkácsy utca 5.

Mobil: 06 30 569 95 37

 

Ajánlatunk